Je winkelwagen is momenteel leeg
De Franse worst met Franse camembert staat garant voor een heerlijk genieten. De zachte camembert is een verrijking voor de Franse droge worst.
Deze heerlijke Franse worst is bereid met heerlijke zachte camembert. De zachte camembert is een verrijking voor de droge Franse worst. De smaak van de camembert komt wat later door en is goed te combineren met een glas rode of witte wijn.
De worst is gemaakt van varkensvlees waarbij meer gebruik is gemaakt van ham dan van spek. Hierdoor is de worst minder vet en zal hij minder snel indrogen.
Op de runderworsten na zijn alle droge worsten gemaakt van varkensvlees. De Franse worst met zwarte truffel wordt handmatig gevuld. Nadat de worst zorgvuldig is gevuld gaat deze voor ca. 5 dagen naar de rijpingskamer. De volgende stap is dat de worst gedroogd wordt voor een periode van ca. 6 weken in een ruimte met een temperatuur van 16 - 20 graden.
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.